Fragman Olarak Uygun Mu?

Makaleler
2
Arkadaşlar önceki konumda kanalın reklamını yapmıştım kabul. Konu dışında diger kişilerin açtığını görünce ben de açtım konu. Ban da yedim zaten fakat herkesten özür dilerim.
Şimdi gelelim konuya. Bunu lütfen reklam olarak görmeyin sadece soruyorum. Kanal için fragman hazırladım. Yorumlarınız neler?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O sesleri Youtube'dan aldıysan bende kötü olmuş. Onlarda bir emek veriyor sonuçta kötülemeye gerek yok. Ne kadar yaşları küçük olsa da.

Çok yanlış düşünüyorsunuz ( bana göre ). Büyük kanallar 100.000 abonesi veya daha fazla abonesi olan kanallar fragman veya intorsunda senin sesini videolarını aşağılayıcı bir şekilde paylaşsa nasıl hissedersin ? Yine Büyük balık küçük balığı yer mi dersin ?

Sonuçta bir paylaşım platformu Youtube. Oraya koyduğun ile normal bir televizyonun farkı yok. Isteyen istediği yorumu yapabilir bana. Aynı şekilde ben de onlara. Hakaret olmadığı sürece herkes görüşünü belirtebilir. Kaldı ki, 100.000 abonesi olan bir kanal benim videomu paylaşsa mutlu olurum. Yaptığı yoruma eyvallah der geçerim. Bana gelen izlenme sayıma bakarım insanların görüşlerine bakarım ve bir daha o hatayı yapmamaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…