U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 27 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar tüm TYT derslerinin ders notları var işe yarar mı? Dosya Ekleri IMG_20220727_132837.jpg 130 KB · Görüntüleme: 122
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Kendi notlarını tut, bu notlar ile zenginleştir.
U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 27 Temmuz 2022 #3 ElonMusk dedi: Kendi notlarını tut, bu notlar ile zenginleştir. Genişletmek için tıkla... Hocam garip gelebilir ama not tutmayı bilmiyorum açıkçası. Geçen not tutayım dedim bir bakmışım hocanın ağzından çıkanların hepsini yazmışım.
ElonMusk dedi: Kendi notlarını tut, bu notlar ile zenginleştir. Genişletmek için tıkla... Hocam garip gelebilir ama not tutmayı bilmiyorum açıkçası. Geçen not tutayım dedim bir bakmışım hocanın ağzından çıkanların hepsini yazmışım.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 UğurDündar dedi: Hocam garip gelebilir ama not tutmayı bilmiyorum açıkçası. Geçen not tutayım dedim bir bakmışım hocanın ağzından çıkanların hepsini yazmışım. Genişletmek için tıkla... Notun düzenli ve geri okuduğunda anlaşılıyorsa sıkıntı yok.
UğurDündar dedi: Hocam garip gelebilir ama not tutmayı bilmiyorum açıkçası. Geçen not tutayım dedim bir bakmışım hocanın ağzından çıkanların hepsini yazmışım. Genişletmek için tıkla... Notun düzenli ve geri okuduğunda anlaşılıyorsa sıkıntı yok.
U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 27 Temmuz 2022 #5 ElonMusk dedi: Notun düzenli ve geri okuduğunda anlaşılıyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Not tutmayı öğrenmem gerekiyor ya.
ElonMusk dedi: Notun düzenli ve geri okuduğunda anlaşılıyorsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Not tutmayı öğrenmem gerekiyor ya.