Enes Yasin Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz videolar yapmak istiyorum video kayıtlarım var fakat hangi program üzerinden editleme yapacağımı bilmiyorum önerebileceğiniz arayüzü kolay bir program var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz videolar yapmak istiyorum video kayıtlarım var fakat hangi program üzerinden editleme yapacağımı bilmiyorum önerebileceğiniz arayüzü kolay bir program var mıdır?
we1N Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #2 Genelde Adobe Premiere Pro önerilir. https://www.adobe.com/tr/products/premiere.html
Enes Yasin Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #3 we1N dedi: Genelde Adobe Premiere Pro önerilir. Adobe Premiere Pro | Profesyonel video düzenleyici Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
we1N dedi: Genelde Adobe Premiere Pro önerilir. Adobe Premiere Pro | Profesyonel video düzenleyici Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.