FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 4000 serisine ait bir kartı olup da bunu deneyim eden arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 4000 serisine ait bir kartı olup da bunu deneyim eden arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
zimberdyal Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 Görsel olarak bir fark tespit edemedim. Tabi öyle aşırı uzmanı değilim. Bunu en iyi digital foundry videoları ele alır bence
Görsel olarak bir fark tespit edemedim. Tabi öyle aşırı uzmanı değilim. Bunu en iyi digital foundry videoları ele alır bence
Semih Gedik Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 FlyingHopes dedi: Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 4000 serisine ait bir kartı olup da bunu deneyim eden arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Etkilemiyor. Çalışma prensibi standart DLSS gibi aşağı çözünürlükten ölçeklemek değil. Eksik(kasan) kareleri doldurmak gibi düşünün.
FlyingHopes dedi: Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 4000 serisine ait bir kartı olup da bunu deneyim eden arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Etkilemiyor. Çalışma prensibi standart DLSS gibi aşağı çözünürlükten ölçeklemek değil. Eksik(kasan) kareleri doldurmak gibi düşünün.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #4 Semih Gedik dedi: Etkilemiyor. Çalışma prensibi standart DLSS gibi aşağı çözünürlükten ölçeklemek değil. Eksik(kasan) kareleri doldurmak gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Input lag oluşturduğunu söyleyenler var, ondan dolayı, pek çok videoda gördüm.
Semih Gedik dedi: Etkilemiyor. Çalışma prensibi standart DLSS gibi aşağı çözünürlükten ölçeklemek değil. Eksik(kasan) kareleri doldurmak gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Input lag oluşturduğunu söyleyenler var, ondan dolayı, pek çok videoda gördüm.
Semih Gedik Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 FlyingHopes dedi: Input lag oluşturduğunu söyleyenler var, ondan dolayı, pek çok videoda gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet +40-50ms kadar görüntü gecikmesi oluyor ama 200 pingde FPS oyunu oynamaya alışan Turko için sikıntı yok.
FlyingHopes dedi: Input lag oluşturduğunu söyleyenler var, ondan dolayı, pek çok videoda gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet +40-50ms kadar görüntü gecikmesi oluyor ama 200 pingde FPS oyunu oynamaya alışan Turko için sikıntı yok.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 Semih Gedik dedi: Evet +40-50ms kadar görüntü gecikmesi oluyor ama 200 pingde FPS oyunu oynamaya alışan Turko için sikıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yaa ne demezsiniz...
Semih Gedik dedi: Evet +40-50ms kadar görüntü gecikmesi oluyor ama 200 pingde FPS oyunu oynamaya alışan Turko için sikıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yaa ne demezsiniz...