Frames yüksek mi düşük mü daha iyidir?

iOS sürümlerinin farklı olmasından dolayı farklı puanlar çıkması normal yine, aldığınız puanlar da normal sıkıntı gözükmüyor.
Hocam birşey soracağım.

Mesela antutu 1200000 çıktı dedim. Antutu puanı cihazın performansını belirlemek için yeterli midir yoksa diğer testleride yapmak gerekli midir?
Hocam birşey soracağım.

Mesela antutu 1200000 çıktı dedim. Antutu puanı cihazın performansını belirlemek için yeterli midir yoksa diğer testleride yapmak gerekli midir?
GFXBenchMetal gibi GeekBench gibi uygulamalara yani illa gerek var mıdır? Yoksa Antutu'da çıkan puanda yeterli midir?
Yani sadece Antutu'dan çıkan puana "ha tamam demek ki sorun yokmuş" diyebilir miyiz?

Son düzenleme:

Benim açımdan böyle testleri çok kafaya takmak mantıklı gelmiyor, için rahat etmiyorsa diğer bench uygulamalarını da deneyebilirsin. Diğer videolardaki gibi puanları alıyorsan zaten sıkıntı yok demektir.

Onlardan daha fazla çıkıyor yakın çıkabiliyor.

2 test varsa 1. Si adamın sonucundan düşük çıkıyor 2. Si çok fazla çıkabiliyor.

Ama eski sürümleri ile var işte YouTube da. Çok fark eder mi?

Onlardan daha fazla çıkıyor yakın çıkabiliyor.

2 test varsa 1. si adamın sonucundan düşük çıkıyor 2. si çok fazla çıkabiliyor.

Ama eski sürümleri ile var işte YouTube'da. Çok fark eder mi?

Cihazında söylediğin puanları alıyorsan eğer hiçbir sıkıntı yok, evham yapmana gerek yok o yüzden. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Cihazında söylediğin puanları alıyorsan eğer hiçbir sıkıntı yok, evham yapmana gerek yok o yüzden. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
Evet bahsettiğim rakamlar öyleydi.

İlginiz için teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…