Çözüldü Framework 3.5 İşlev Başka Bir İşlemin Kullanımına Ayrılmış Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

♣ErenYilmaz♣

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir hatayla karşılaşıyorum: işlev başka bir işlemin kullanımına ayrılmış olan bir adı kullanmayı denedi. Program özelliklerini aç veya kapattan açmaya çalıştığımda da aynı hata mevcut. Oyun rust.

Buyrun efenim bu da fotoğrafımıız:

1 (960 x 540).jpg

Çözüm
Böyle bir hatayla karşılaşıyorum: İşlev başka bir işlemin kullanımına ayrılmış olan bir adı kullanmayı denedi. Program özelliklerini aç veya kapattan açmaya çalıştığımda da aynı hata mevcut. Oyun Rust.

Buyurun efenim bu da fotoğrafımıız:

Eki Görüntüle 215094

Sorunu çözdüm, antivirüs programımı devre dışı bırakım Rust'a girdim ve bu özelliği yükle seçeneğine tıkladım. Sorunsuzca kurup oyuna girdim kolay gelsin :)
Böyle bir hatayla karşılaşıyorum: İşlev başka bir işlemin kullanımına ayrılmış olan bir adı kullanmayı denedi. Program özelliklerini aç veya kapattan açmaya çalıştığımda da aynı hata mevcut. Oyun Rust.

Buyurun efenim bu da fotoğrafımıız:

Eki Görüntüle 215094

Sorunu çözdüm, antivirüs programımı devre dışı bırakım Rust'a girdim ve bu özelliği yükle seçeneğine tıkladım. Sorunsuzca kurup oyuna girdim kolay gelsin :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı