DorDeorz Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Android telefonlarda herhalde telefonun bazı ayarları ile oynanabiliyormuş ama nasıl olduğunu anlamadım. Kullanmak için root falan gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Android telefonlarda herhalde telefonun bazı ayarları ile oynanabiliyormuş ama nasıl olduğunu anlamadım. Kullanmak için root falan gerekiyor mu?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ağustos 2023 #2 Ayarlamalar için root şart.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 5 Ağustos 2023 #3 Root zorunlu. Benim bataryam neredeyse öldüğü için işlemci frekansını azaltmak için kullanıyorum.
Suzikisan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 199 Çözümler 3 6 Ağustos 2023 #4 DorDeorz dedi: Android telefonlarda herhalde telefonun bazı ayarları ile oynanabiliyormuş ama nasıl olduğunu anlamadım. Kullanmak için root falan gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet! Samsung S3 mini Türkiye için overclock konularını incelerseniz ROM attıktan sonra root ile kök dizindeki ayarlar ile oynanabilir. Ama bu kesinlikle zararlıdır, bunun yerine batarya kullanımını düşürün.
DorDeorz dedi: Android telefonlarda herhalde telefonun bazı ayarları ile oynanabiliyormuş ama nasıl olduğunu anlamadım. Kullanmak için root falan gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet! Samsung S3 mini Türkiye için overclock konularını incelerseniz ROM attıktan sonra root ile kök dizindeki ayarlar ile oynanabilir. Ama bu kesinlikle zararlıdır, bunun yerine batarya kullanımını düşürün.