Metoboy_Lead Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 458 28 Aralık 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam olarak hissettiğim cümle: "killing me softly". Ve mükemmel bir şarkı... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam olarak hissettiğim cümle: "killing me softly". Ve mükemmel bir şarkı...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 29 Aralık 2017 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 18 Ocak 2018 #3 Yeni gördüm. İşte bu...
Metoboy_Lead Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 458 18 Ocak 2018 #4 Oreki dedi: Yeni gördüm. İşte bu... Genişletmek için tıkla... Harika bir şarkı... Ne güzel demiş "killing me softly" diyerek... Bazen duygularıma güzel tercüme oluyor.
Oreki dedi: Yeni gördüm. İşte bu... Genişletmek için tıkla... Harika bir şarkı... Ne güzel demiş "killing me softly" diyerek... Bazen duygularıma güzel tercüme oluyor.