Fransa Schengen nasıl alınır?

lionex35

Centipat
Dostlar, Fransa için schengen almak istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Arkadaşımın evinde kalacağım sanırım, onun bir belge göndermesi gerekiyormuş. Onun dışında hangi belgeler isteniyor? Teşekkür ederim.
Bir de nereden alabilirim, aracı kurum vs. nasıl yapacağım? Daha önce yapmış olan var mı?

France Visas üzerinden formu doldurduktan sonra VFS Global üzerinden randevu alabilirsiniz. Formu doldurduğunuzda gerekli belgeler iletiliyor. Genellikle kimlik belgesi, pasaport, geçmiş vizeler, pasaporttaki damgalar, konaklamayı gösteren yazı veya rezervasyon, banka hesap dökümü, biyometrik fotoğraf ve seyahat mektubu gibi belgeler isteniyor.

Almanya ve İtalya için Schengen vizesi hizmeti veriyor.

Ben bunlar kadar kötü sitesi olan şirket görmedim. İtalya için randevu açılınca site günlerce çöküyor ve daha sonra da randevular bitiyor. Almanya da randevuyu aylar sonra veriyor, istediğiniz tarihi seçemiyorsunuz. Fransa gibi düzgün bir ülkeden direkt alması daha doğru. Zaten en çok Fransa'da kalacaksa başka ülkeden vize alamaz.

Ben bunlar kadar kötü sitesi olan şirket görmedim. İtalya için randevu açılınca site günlerce çöküyor ve daha sonra da randevular bitiyor. Almanya da randevuyu aylar sonra veriyor, istediğiniz tarihi seçemiyorsunuz. Fransa gibi düzgün bir ülkeden direkt alması daha doğru. Zaten en çok Fransa'da kalacaksa başka ülkeden vize alamaz.
hocam süreç ne kadar sürer biraz soru sorsam sana sorun olur mu kusura bakmazsan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı