Fransa Vizesi: VFS Global Randevu Sayfası Yönlendirme Hatası ve Çözümü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
63.355
Makaleler
2
Çözümler
29
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
VFS Global'den Fransa için vize başvurusu yaparken yönlendirildiğiniz sayfa sorunlu.

Sizi yönlendirdiği kayıt sayfası: VFS : Registered Login
Buradan giriş yapamıyorsunuz.

Doğru randevu sayfası bağlantısı: VFS : Registered Login

Bu sayfanın bağlantısı devamlı yönlendirildiğiniz France Visa Information In Turkey - Home Page sayfasında yok.

Adım 1:
Burayı okuyun: France Visa Information In Turkey - Home Page

Adım 2:
Fransa devletinin resmi sitesinde hesap oluşturup formları doldurun:

Adım 3:
Formlarınız tamamsa devam etmeden önce randevu almanız gerek.
Fransa hükümeti için vize işlemlerine aracılık edenVFS Global kuruluşunun kendi sisteminde hesap oluşturmanız lazım:

Bu randevu sayfası ne yazık ki Hollanda imiş, doğru sayfayı sonunda buldum diyerek konuyu yazsam da çalışmıyor. Yani giriş yapılabiliyor ama Türkiye seçilemiyor.

Orijinal yönlendirildiğim sayfa da bu: VFS : Registered Login Buraya da giriş yapılmıyor.

Teori:

Adım 4:
Randevunuzu alıp gerekli işlemleri yaptıktan sonra France-visas.gouv.fr | The official website for visa application to France sitesinde randevumu da aldım, her şey tamam diyerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Uyarılar: Login sayfaları ülkelere göre değişiyor, hesabınızın doğru sistemde açılması lazım. Sitelerinde ne yazık ki doğru bir yönlendirme ve güncelleme bulamadım. Acilen değiştirilmesi lazım VFS Global sitelerinin, IT çalışanlarının önünde sanırım bayaa bir iş var, kolay gelsin diyorum.

Güncelleme: Yukarıdaki URL de çalışmıyor şu an, Hollanda için çıktı. Benim gibi arayanlar için Düzgün url bulabilirsem ekleyip düzelteceğim.

Güncelleme 2: VFS : Registered Login sayfası doğru ama arada sebebi belirsiz şekilde hata veriyor. Bu sayfaya giriş yapmamı sağlayan şey Beyoğlu bağlantısı yerine Altunizade bağlantısına tıklamak ve sonra Beyoğlu olarak sayfa içerisinde değiştirmek oldu.

Özetle giriş yapamamam da şansa bir hata, giriş yapmam da böyle diyebilirim. İnternet üzerinde bu konuda bayaa bir şikayet birikmiş.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı