Fransa vizesine nasıl başvurulur?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Discovereu vasıtasıyla 2 arkadaşımla beraber Fransa'dan giriş yapacağımız bir Avrupa tatili ayarlıyoruz. Ancak vize randevusu alma kısmı bir tık karışık geldi. Örneğin vfs firmasının gerekli mi yoksa sadece yardımcı bir kuruluş mu olduğunu sormak için dahi adamakıllı telefon numarası yok internette. Bu Fransa vize süreci nasıl ilerliyor? Fransa'nın resmi sitesindeki belgeyi doldurmaktan tutun vfs aracılığına kadar bilgi verebilir misiniz? Bilen ve cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam discovereu dediğiniz 18 yaş Erasmus çekilişinimi kastettiniz? Çıkarsa vizeyi onlar ayarlıyor sen ayarlamıyorsun zaten görüşmeye falan gitmezsin, sadece 1 ay geçerli Avrupa bileti veriyorlar vize verdiklerini sanmiyorum. Çıktımı bu arada? Bende başvurdum maalesef çıkmadı Fransa'dan giriş yapacaktım bende.

Hocam discovereu dediğiniz 18 yaş Erasmus çekilişinimi kastettiniz? Çıkarsa vizeyi onlar ayarlıyor sen ayarlamıyorsun zaten görüşmeye falan gitmezsin, sadece 1 ay geçerli Avrupa bileti veriyorlar vize verdiklerini sanmiyorum. Çıktımı bu arada? Bende başvurdum maalesef çıkmadı Fransa'dan giriş yapacaktım bende.
Hocam merhaba. DiscoverEu'yu geçen sene kazanmıştım zaten. 18 yaş avrupa çekilişi diyebiliriz evet. Kastettiğimiz şeylerin aynı olduğunu düşünüyorum. Fransa için de Ankara'dan vize başvuru randevusu aldım geçtiğimiz zamanlarda ancak sizin dedikleriniz kafama takıldı. Biraz açabilir misiniz?

Hocam merhaba. DiscoverEu'yu geçen sene kazanmıştım zaten. 18 yaş avrupa çekilişi diyebiliriz evet. Kastettiğimiz şeylerin aynı olduğunu düşünüyorum. Fransa için de Ankara'dan vize başvuru randevusu aldım geçtiğimiz zamanlarda ancak sizin dedikleriniz kafama takıldı. Biraz açabilir misiniz?
hocam discoverEU tek kullanımlık bir şey, eğer o aldığınız belgelerle tekrar vize almaya çalışıyorsanız pek işe yaramayacaktır, siz geçen sene gittiniz mi? ben sorunuzu ç"ıktıda prosedoru bilmiyorum" diye anladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı