Fransız yapımı ürünler ve boykot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Macron'a katıldığımı söylemedim bu arada. Dediklerinize katılıyorum. Bu tutum Fransa'nın polarize olmasından başka bir şeye yaramayacak.

Evet ilgilendirmeyecek. Bir kişinin küfür edip hakaret etmesi onun acizliğini gösterir ve bundan da etkilenmem. Çözümü de yasaklamak değil. Başta ülkemiz olmak üzere bunun zararlarını da görüyoruz (devlete ve devlet büyüklerine karşı en ufak eleştiriden dava açma örneğin). Eğer siz bir kişinin eleştiri/hakaret/küfüründen etkilenip hayatınızı ona göre şekillendiriyor ve çözüm olarak da yasaklamayı öne sürüyorsanız siz acınacak haldesiniz. Namus, namusa laf gibi ilkel kavramlara cevap vermek istemiyorum zaten.

Resmi konusunda; ben devlet binalarına yansıtılma vs. olaylarını bilmiyordum. O yanlış tabi. Devlet halkın kendisidir ve halkın herhangi bir kesimini ilgilendiren bir konuda, o kesimi aşağılayıcı eylemler yapamaz.

Konuyu daha fazla uzatmaya gerek duymuyorum. İyi akşamlar, çağdaş vatandaş(!)

Fransız Mali almayın. Türk Mali kullanın.

Hangi Türk Mali ? Üretmekten çok tüketen bir ülkeye değil miydi burası. Neredeyse her şeyini dışardan alan bir ülkeyiz diye biliyordum ben ama. Ha pardon petibör bisküvi var çaylan iyi gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…