BBxboyss Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Merhaba, ben bir CS:GO fragmovie yapmak için Fraps yükledim ve yükselttim fakat CS:GO'yu oyun olarak algılamıyor. Bu sebeple ekranımı kaydetmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Merhaba, ben bir CS:GO fragmovie yapmak için Fraps yükledim ve yükselttim fakat CS:GO'yu oyun olarak algılamıyor. Bu sebeple ekranımı kaydetmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Çözüm brightosayisamuel 14 Nisan 2021 Hocam CSGO başlatma seçeneklerine şu ikisini -dx11 -allow_third_party_software yazar mısınız?
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Nisan 2021 #2 Hocam CSGO başlatma seçeneklerine şu ikisini -dx11 -allow_third_party_software yazar mısınız? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS BBxboyss Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #3 brightosayisamuel dedi: Hocam CSGO başlatma seçeneklerine şu ikisini -dx11 -allow_third_party_software yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oldu fakat kayıt alırken çok az FPS alıyorum. Artı 0 Eksi
brightosayisamuel dedi: Hocam CSGO başlatma seçeneklerine şu ikisini -dx11 -allow_third_party_software yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oldu fakat kayıt alırken çok az FPS alıyorum.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 14 Nisan 2021 #4 BBxboyss dedi: Oldu fakat kayıt alırken çok az fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS ayarını yükseltin. Artı 0 Eksi
BBxboyss dedi: Oldu fakat kayıt alırken çok az fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS ayarını yükseltin.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 14 Nisan 2021 #5 Fraps eski ve ölü bir yazılım, mümkünse yeni bir kayıt programı kullanın. Artı 0 Eksi
KS KS BBxboyss Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #6 brightosayisamuel dedi: Hocam FPS ayarını yükseltin. Genişletmek için tıkla... 120 FPS olarak ayarladım fakat kaydı başlatınca 2-3 FPS alıyorum. Lodge dedi: Fraps eski ve ölü bir yazılım, mümkünse yeni bir kayıt programı kullanın. Genişletmek için tıkla... OBS denedim fakat tekrar kaydı başlatmadan önce 144 FPS gözüküyor başlattığımda ise 10-20'lerde geziyor. Artı 0 Eksi
brightosayisamuel dedi: Hocam FPS ayarını yükseltin. Genişletmek için tıkla... 120 FPS olarak ayarladım fakat kaydı başlatınca 2-3 FPS alıyorum. Lodge dedi: Fraps eski ve ölü bir yazılım, mümkünse yeni bir kayıt programı kullanın. Genişletmek için tıkla... OBS denedim fakat tekrar kaydı başlatmadan önce 144 FPS gözüküyor başlattığımda ise 10-20'lerde geziyor.