Fraps ile çekilen videonun boyutunu küçültme

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Fraps ile video çektiğimde videonun boyutu 30-40GB kadar çıkıyor ve bu videoyu Youtube'a yüklemek çok zor oluyor. Benim asıl sormak istediğim şey video render yaptığım zaman videonun boyutu küçülür mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony Vegas gibi programlarla render yaparsan tahminim 2-3 GB'a kadar düşer videonun boyutu.

Movie maker, After effects gibi programlar ile hiç düzenlemeden farklı kaydet diyerek boyutunu küçültebilirsin.

Öncelikle 30-40 GB'lık ham bir videonun boyutunu düşürmek istediğinizde kalitesinden elbet ödünç vereceksinizdir.
Önemli olan, göze batmadan, göze batırmadan ödünç verebilmektir
30-40 GB videoyu, internete yüklenebilecek seviyelere indirgemek mümkün ancak 2 videoyu yan yana koyduğunda hangisinin orjinal olduğunu da fark edersin hani.

Format Factroy isimli programı kullanmanızı öneriyorum. Gayet iyi bir program, kendim de uzun bir süredir kullanmaktayım.

Biliyorum 30-40gb yüklemem neredeyse 2 günümü alıyor ve buda çok uzun sürüyor.Bunun için sony vegas pro 12 kullanmaya karar verdim cevap yazıp yardım eden herkeze teşekkür ediyorum.

OBS ile bazı oyunlar siyah ekran çıkıyor öbür oyunlar ise videoyu açınca sağ sol alt üst köşelerde siyah boşluklar kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…