T TheMaho Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #1 Şimdi fraps indirdim. Oyunda fps değeri gözükmüyor ne yapmalıyım?
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #2 Gözüküyor. Programın içinden fps değerinin hangi köşeden görüneceğini vs. şeyleri de ayarlıyabiliyorsun. Bu arada oyun oynarken Fraps açık olmalı.
Gözüküyor. Programın içinden fps değerinin hangi köşeden görüneceğini vs. şeyleri de ayarlıyabiliyorsun. Bu arada oyun oynarken Fraps açık olmalı.
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #4 Programı efault olarak kullanıyorsan F11'e basabilirmisin?
Galileo Galilei Hectopat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #6 F9 ile video kayıt edip,F10 ile ekran görüntüsü alabilirsin.
A Agab Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #7 Silinen üye dedi: Tamam tamam. Oldu ama nasıl kayıt edecez ? Genişletmek için tıkla... F9 ile. Movies sekmesi altından tuşunu ve kaydedeceği yere seçebilirsin. Dikkat et çok yüklü çekiyor. D'yi falan seçmeni öneririm.
Silinen üye dedi: Tamam tamam. Oldu ama nasıl kayıt edecez ? Genişletmek için tıkla... F9 ile. Movies sekmesi altından tuşunu ve kaydedeceği yere seçebilirsin. Dikkat et çok yüklü çekiyor. D'yi falan seçmeni öneririm.
T TheMaho Ziyaretçi 15 Eylül 2014 #8 Tamam yaptım. Kaydetmiş haberim yok. C'ye kaydetmiş. Konu kilitlenebilir.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2014 #9 Silinen üye dedi: F9 ile. Movies sekmesi altından tuşunu ve kaydedeceği yere seçebilirsin. Dikkat et çok yüklü çekiyor. D'yi falan seçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... C ve D diye bölümlendirilmesi anlam ifade etmez. Bahsettiğin yükten kurtulmak için 2 disk olması gerek.
Silinen üye dedi: F9 ile. Movies sekmesi altından tuşunu ve kaydedeceği yere seçebilirsin. Dikkat et çok yüklü çekiyor. D'yi falan seçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... C ve D diye bölümlendirilmesi anlam ifade etmez. Bahsettiğin yükten kurtulmak için 2 disk olması gerek.