Fraps iyi ve güvenilir midir?

Shrsk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. Aslında ben OBS Studio kullanıyordum fakat oyun oynarken kayıt aldığımda oyun çok kasıyor. Sistemim de iyi değil. Fraps'i önerir misiniz ve ayrıca saçma bir soru olabilir ama Fraps güvenli midir?

Arkadaşlar selam. Aslında ben OBS Studio kullanıyordum fakat oyun oynarken kayıt aldığımda oyun çok kasıyor. Sistemim de iyi değil. Fraps'i önerir misiniz ve ayrıca saçma bir soru olabilir ama Fraps güvenli midir?
Fraps bana göre bu işi en iyi yapan programdır ancak tek sıkıntısı video boyutları fazla oluyor. İşlemci ile bile video alırken kasmıyordu Fraps ile ve evet güvenlidir.

Son zamanlarda birçok kullanıcı Fraps'in güncellemeleri konusunda şikayetlerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar, programın son sürümlerinin işletim sistemleri ve bazı oyunlarla uyumsuz olduğunu bildirdi.

Ayrıca, bazı kullanıcılar Fraps'in ücretli bir yazılım olması nedeniyle, ücretsiz alternatiflerini tercih etmeyi tercih ediyorlar. Bunlar arasında OBS, NVIDIA Shadow Play ve AMD ReLive gibi popüler seçenekler mevcut.

Game bar yani Win+g yaparsanız hiç kasmadan kaydediyor.

sistemin nedir benim ki de iyi değil ve d3dgear kullanırken hiç kasma yaşamadım fraps konusuna gelince evet güvenlidir

İyi, güvenilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video, Fraps ile çekilmiştir.

Windows 7 Home Premium
2 GB RAM
Core 2 Duo E8400
HDD

Game bar yani Win+g yaparsanız hiç kasmadan kaydediyor.
Denerim hocam sağolun.

sistemin nedir benim ki de iyi değil ve d3dgear kullanırken hiç kasma yaşamadım fraps konusuna gelince evet güvenlidir
Windows 10
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 2601 Mhz
8 GB RAM
Nvidia GeForce 720M

İyi, güvenilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video, Fraps ile çekilmiştir.

Windows 7 Home Premium
2 GB RAM
Core 2 Duo E8400
HDD

Sağolun hocam videoyu da beğendim :mutlu:

Son zamanlarda birçok kullanıcı Fraps'in güncellemeleri konusunda şikayetlerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar, programın son sürümlerinin işletim sistemleri ve bazı oyunlarla uyumsuz olduğunu bildirdi.

Ayrıca, bazı kullanıcılar Fraps'in ücretli bir yazılım olması nedeniyle, ücretsiz alternatiflerini tercih etmeyi tercih ediyorlar. Bunlar arasında OBS, NVIDIA Shadow Play ve AMD ReLive gibi popüler seçenekler mevcut.

Ekran kartım 720M NVIDIA'nın ekran kartı fakat Nvidia Experience yüklenmiyor hocam sorun nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı