Fraps kasma sorunu çözümü nedir?

298842

Hectopat
Merhabalar, sistemim RX 570 i3-9100F. Full-size yaptığımda kaliteyi GTA Vice City gibi basit bir oyunda bile kasıyor ( deneyebileceğim en basit oyun oydu ). Half-size kasmıyor fakat çok kalitesiz. Çözümü nedir bunun acaba? Frame limit açık - kapalı fark etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Video kaydı kastınız galiba. Fraps yerine alternatif yazılımlarla deneseniz? OBS Studio ile deneyin birde.

Windows tuşu + G tuşu ikisine aynı anda bastığında ekran çıkıyor oradan kayıt düğmesine basarak video çekebilirsin hemde kasmadan

Fraps bayağı ağır bir yazılım. Ekran kartı kodlayıcısı var mı AMD'nin bir fikirim yok. CPU'nuz pek güçlü değil bildiğim kadarıyla. Hem ekran kartını beslerken, hem video kaydı alıyor. Frame-skipping yapıyordur, ayarları düşür.

İşlemcim ile alakası yok hocam. MSİ Afterburner'dan izliyorum. Zaten GTA Vice City bilgisayarın yatarak oynaması gereken bir oyun ama kasıyor.
Ayrıca hocam şunu fark ettim, Kasmaya bir 20 - 30 saniye sonra başlıyor. Kasma başladığında ekran karıt kullanımı %0'a iniyor. Kaydı durdurduğumda geri yükseliyor.

Son düzenleme:
Besleyemiyor olabilir mi? Fraps ağır zaten optimizasyon sıkıntıları var diyorum size. Kullanmayın Fraps yazılımını. Sıkıntısız yazılım olarak bildiğim OBS, Bandicam gibi yazılımlar var.

Besleyemiyor olabilir mi? Fraps ağır zaten optimizasyon sıkıntıları var diyorum size. Kullanmayın Fraps yazılımını. Sıkıntısız yazılım olarak bildiğim OBS, Bandicam gibi yazılımlar var.
Besleyememek değil hocam. İşlemci %20'de, ekran kartı %0. Ayrıca işlemcim RX 580 besleyebilecek bir işlemci RX 570'de darboğaz gibi bir ihtimal yok.

Besleyememek değil hocam. İşlemci %20'de, ekran kartı %0. Ayrıca işlemcim RX 580 besleyebilecek bir işlemci RX 570'de darboğaz gibi bir ihtimal yok.

Eki Görüntüle 937583
Görmedim daha önce böyle bir hatayı. Yazılımsal olduğu apaçık ortada zaten. Daha fazla yardım edemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…