karslı Megapat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #1 Beyler fraps ile FPS'mi görmek istiyorum ancak fraps ayarladığım tuşa basınca kayda başlamıyor. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden sağ olun. Kayda başlamayarak fps mi görebilirim ama hiçbir köşede fps ne sarı ne kırmızı yazmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2015
Beyler fraps ile FPS'mi görmek istiyorum ancak fraps ayarladığım tuşa basınca kayda başlamıyor. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden sağ olun. Kayda başlamayarak fps mi görebilirim ama hiçbir köşede fps ne sarı ne kırmızı yazmıyor.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #2 Fraps uzun süredir güncellenmiyor. Bandicam ya da donanımınız destekliyorsa ShadowPlay'i tavsiye ederim.
Fraps uzun süredir güncellenmiyor. Bandicam ya da donanımınız destekliyorsa ShadowPlay'i tavsiye ederim.
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 4 Eylül 2015 #3 Fraps masaüstü kayıt yapmaz. Bir uygulamayı mı kaydediyorsunuz, oyunu? Farklı bir oyun deneyin.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #4 OBS'yi tavsiye ederim. Ücretsiz olması ve desteği harika.
adn1925 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #5 Hangi oyunda FPS'ni görmek istiyorsun ?
WatsonDC Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 22 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 8 Eylül 2015 #6 "Mirilis Action !" tavsiyemdir. (Ücretli) Uzun zamandır kullanıyorum ve henüz hiçbir sorun yaşamadım
E emirizm Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #7 orada ayarladığın tuşa basman lazım moviesde hangi tuş belirtmişse veya belirtmişsen o tuşa basarak kayıt edebilirsin
orada ayarladığın tuşa basman lazım moviesde hangi tuş belirtmişse veya belirtmişsen o tuşa basarak kayıt edebilirsin
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 25 Ocak 2021 #8 emirizm dedi: orada ayarladığın tuşa basman lazım moviesde hangi tuş belirtmişse veya belirtmişsen o tuşa basarak kayıt edebilirsin Genişletmek için tıkla... hocam konu 2015
emirizm dedi: orada ayarladığın tuşa basman lazım moviesde hangi tuş belirtmişse veya belirtmişsen o tuşa basarak kayıt edebilirsin Genişletmek için tıkla... hocam konu 2015
E emirizm Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #9 Nysentiera dedi: Hocam konu 2015. Genişletmek için tıkla... Neden buradasın o zaman. D
karslı Megapat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #10 Dostum bu mesajı yazdığım bilgisayar bile yok oldu. emirizm dedi: Neden buradasın o zaman. D Genişletmek için tıkla...
Dostum bu mesajı yazdığım bilgisayar bile yok oldu. emirizm dedi: Neden buradasın o zaman. D Genişletmek için tıkla...