Fraps ses-görüntü eşleşmiyor

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar oyun oynarken Fraps ile çekeyim dedim zevk için. Görüntü iyi çıkmış ama bir süre sonra ses önce veya sonra gelmeye başlıyor. Ve durdurmadıkça bu böyle gidiyor. Videoyu, windows'un kendi programı ile tekrar yazdım. Gb küçüldü ama yine aynı sorun var. Bir de öyle ki, video atıyorum 1.dakikadan sonra buna başlıyor. 1.20 de filan arası 1 saniyeye varıyor neredeyse ses ile görüntünün. Ben bunu tekrar 1.15'e filan çektiğimde düzeliyor. Ya da 1.50'deyken, ben yine 1.20'ye çektiğimde, düzeliyor ama bir süre sonra yine kayıyor. Bunu nasıl halledicem ?

Fraps sıkıntılı hocam. ShadowPlay veya Bandicam tavsiye ederim.

Zaten denemek için yaptığım bir boş zaman harcama olayıydı. Bandicam'da denedim ama kalitesine güvenemedim. Ayrıca yukarıda reklam çıkarıyor..
ShadowPlay ile fps düşüşü yaşıyor muyuz ? Yaşıyorsak Fraps kadar var mı ?

Peki teşekkürler. ShadowPlay kurarım, bulunsun kenarda. Fps düşmedi mi benim için ne olursa olsun sorun yaratmaz. Peki son olarak, video boyutları yine devasa boyutlarda mı ?

ShadowPlay kurarım derken sadece nVidia kartlarda çalışır ShadowPlay. O da hepsinde değil. Belli bir seviyede güçlü olması lazım ekran kartının. H.264 en çok kullanılan ve boyut konusunda en iyi sıkıştırma türlerindendir. Boyutu Fraps'taki gibi 200 GB olmayacak. nVidia ekran kartın yoksa veya ShadowPlay'i desteklemiyorsa Action! olur önerim.

Bende diyorum bu programı daha önce niye hiç duymadım Ben AMD kullanıyorum ve bilgisayarımda pek iyi sayılmaz. Yine Action!'a bakarım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…