wreiX Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 Merhaba Free download Manager'den oyun indiriyorum durdurusam bir problem olur mu? Yoksa tek sefer de mi indirmem gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2020
Merhaba Free download Manager'den oyun indiriyorum durdurusam bir problem olur mu? Yoksa tek sefer de mi indirmem gerekiyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #2 O yazılımda ben durdurup yükleyince olumsuz bir şey olmamıştı ancak hiç bir şeye garanti veremem. Artı 0 Eksi
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #3 Büyük ihtimal ile sorun olmaz. Ama aldığın yerdeki servere de bağlı. Server devam etmeyi desteklemiyorsa tekrar indirmen gerekebilir. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal ile sorun olmaz. Ama aldığın yerdeki servere de bağlı. Server devam etmeyi desteklemiyorsa tekrar indirmen gerekebilir.