Çözüldü Free Downloand Manager "devam etme desteği yok" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Krioss

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 Windows 11 Pro
İşlemci: İntel Core i5 12500H
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 4GB 75 Watt
Ram: DDR5 8GB 4800MHz
SSD: Samsung M2 PCI-E 4.0 512GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği / Öğrenci
Free Download Manager'dan indirme yapıyorum, 41 GB boyutunda. Ama aşağıdaki hatayı veriyor. Bu kadar indirdikten sonra nasıl çözebilirim?

1707164619069.png

Çözüm
Bazı sitelerde devam ettirme desteği olmadığı için diyor başka site indirecen artık veya böyle beklicen indirmesini.
Bazı sitelerde devam ettirme desteği olmadığı için diyor başka site indirecen artık veya böyle beklicen indirmesini.
Saat kısıtı vs'mi oluyor yoksa boyut mu? Yani böyle bıraktım yarın denedim devam etme ihtimali var mıdır? Ona göre direkt FDM'yi sileceğim anlamı olmuyor çünkü.

Saat kısıtı vs'mi oluyor yoksa boyut mu? Yani böyle bıraktım yarın denedim devam etme ihtimali var mıdır? Ona göre direkt FDM'yi sileceğim anlamı olmuyor çünkü.
Boyutla alakası yok FDM ile alakası da yok sorun sitenin indirme bağlantısında bende İDM kullanıyorum mesala bazı siteden indirdiklerim devam etme özelliği yok diyor.

Boyutla alakası yok FDM ile alakası da yok sorun sitenin indirme bağlantısında bende İDM kullanıyorum mesala bazı siteden indirdiklerim devam etme özelliği yok diyor.
Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı