Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
Yukarıda izlediğim videoda öyle diyordu sanki?
Bu nasıl Hocam?
Bu nasıl Hocam ?
Fiyat uygun fakat VA panel. Ghosting olma olasılığı yüksek. IPS alabiliyorsan ilk tercihin olsun. G-Sync olayı ise aynı konuştuğumuz gibi geçerlidir. Bunu NVIDIA veriyor çünkü.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
VA yı yenı fark ettım, yeni attıgım nasıl ?
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
VA yı yenı fark ettım, yeni attıgım nasıl?
Sizin öneriniz var mı IPS monitör MAX bütçe 3500 ?İki monitörde fena sayılmaz. Renk ve parlaklık değerleri çok iyi sayılmaz. Giriş seviyesi sayılabilecek monitörler. Senin işini epey görür. Bütçene yeteni alabilirsin.
Sizin öneriniz var mı IPS monitör MAX bütçe 3500 ?
Sizin öneriniz var mı IPS monitör maksimum bütçe 3500?
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet bende asus arıyorum da dikkatsizlikten görmemişim.Bu önerdiğin TN panel. Hiç özelliklerine bakmıyorsun değil mi monitörlerin?
Marka sıralaması olarak şöyle araştır. LG<Dell<Aoc<Asus.
Evet bende ASUS arıyorum da dikkatsizlikten görmemişim.
Bu nasıl Hocam?
280 hz TUF sahibiyim. Hiç bir sıkıntısını görmedim fakat benimki normal TUF , arkadaşın attığı gibi az yere değil her yere dönebiliyor.TUF serisinden memnun olmayan genel bir kesim var belirtmek isterim. Aklına yatan modeli iyice araştır.
Bu TUF serisi yavru TUF. IPS paneller gerçek TUF kalitesi sunuyor. AOC'un 0 ürünleri var bu fiyata yine IPS panel.
İstanbuldaysan bir git bak, 0 diyorlar. 2. El olsa da sorun değil fiyat uygun ve monitör güzel bir monitör. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...144hz-1ms-freesync-gsync-ips-1033150392/detay
280 Hz TUF sahibiyim. Hiçbir sıkıntısını görmedim fakat benimki normal TUF, arkadaşın attığı gibi az yere değil her yere dönebiliyor.
Tabii ki öyle , ben 100-200 tl daha verip IPS ve her yere dönen türünden almasını önerdim.Bende ASUS monitör sahibiyim çok da memnunum. Fakat düşük bütçede ki monitörlerine karşı bir tutum var. Renk değerlerine çok eleştiri alıyordu. Bence her türlü adını yazdırmış bir marka.