AzizcaNN Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 18 20 Mart 2021 #1 Bilgisayarda Free Track Client diye bir şey var, bu nedir bilen var mı? Silmeli miyim? Virüs müdür?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 20 Mart 2021 #2 İsminde bile hayır yok. Silin.
AzizcaNN Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 18 20 Mart 2021 #3 SSDKullaniyorum dedi: İsminde bile hayır yok. Silin. Genişletmek için tıkla... Kamera falan ile alakalı bir şey miş ama PC'ye kamera takılı değil SSDKullaniyorum dedi: İsminde bile hayır yok. Silin. Genişletmek için tıkla... Sadece metin belgesi ama.
SSDKullaniyorum dedi: İsminde bile hayır yok. Silin. Genişletmek için tıkla... Kamera falan ile alakalı bir şey miş ama PC'ye kamera takılı değil SSDKullaniyorum dedi: İsminde bile hayır yok. Silin. Genişletmek için tıkla... Sadece metin belgesi ama.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 20 Mart 2021 #4 AzizcaNN dedi: Bilgisayarda Free track Client diye bir şey var, bu nedir bilen var mı? Silmeli miyim? Virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Zararlı birşey değil. Ayrıca silerseniz sisteminize bir şey olmaz. İsterseniz silin. FreeTrack - Wikipedia en.wikipedia.org
AzizcaNN dedi: Bilgisayarda Free track Client diye bir şey var, bu nedir bilen var mı? Silmeli miyim? Virüs müdür? Genişletmek için tıkla... Zararlı birşey değil. Ayrıca silerseniz sisteminize bir şey olmaz. İsterseniz silin. FreeTrack - Wikipedia en.wikipedia.org
AzizcaNN Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 18 20 Mart 2021 #5 SSDKullaniyorum dedi: İsminde bile hayır yok. Silin. Genişletmek için tıkla... Neyse sildim. YFK dedi: Zararlı bir şey değil. Ayrıca silerseniz sisteminize bir şey olmaz. İsterseniz silin. FreeTrack - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Teşekkürler silmeyi tercih ettim. Son düzenleme: 20 Mart 2021
SSDKullaniyorum dedi: İsminde bile hayır yok. Silin. Genişletmek için tıkla... Neyse sildim. YFK dedi: Zararlı bir şey değil. Ayrıca silerseniz sisteminize bir şey olmaz. İsterseniz silin. FreeTrack - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Teşekkürler silmeyi tercih ettim.