Báisèzhànshì Decapat Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2019 #1 Merhaba. Ben Windows 10 Kullanıyorum. Kali, Scientific, Unix FreeBSD sistemlerini kullanma kararı verdim. Kali, Scientific, sistemlerini biliyorum. Unix FreeBSD sistemi nasıl, bilgi alabilir miyim? Bilginizi arz ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2019
Merhaba. Ben Windows 10 Kullanıyorum. Kali, Scientific, Unix FreeBSD sistemlerini kullanma kararı verdim. Kali, Scientific, sistemlerini biliyorum. Unix FreeBSD sistemi nasıl, bilgi alabilir miyim? Bilginizi arz ederim.
ademcal Kilopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #2 Maceraya hazır mısın! Bir BSD almaz mısın?: Forum Responsive Blogger Template bsd-tr.blogspot.com Bakabilirsiniz.
Maceraya hazır mısın! Bir BSD almaz mısın?: Forum Responsive Blogger Template bsd-tr.blogspot.com Bakabilirsiniz.
Kadir7678 Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #3 Ben şu an FreeBSD üzerinden yazıyorum. Kör topal daldık bu işlere ama kullanımını ya da komutları bilmiyorum.
Ben şu an FreeBSD üzerinden yazıyorum. Kör topal daldık bu işlere ama kullanımını ya da komutları bilmiyorum.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 7 Temmuz 2022 #4 Kadir7678 dedi: Ben şu an FreeBSD üzerinden yazıyorum. Kör topal daldık bu işlere ama kullanımını ya da komutları bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zor mu hocam kullanımı?
Kadir7678 dedi: Ben şu an FreeBSD üzerinden yazıyorum. Kör topal daldık bu işlere ama kullanımını ya da komutları bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zor mu hocam kullanımı?