Sıkıntı değil hocam da reboot'da ekran uzun bir süre siyah kalıp reboot ediyor ve startup süresi de çok uzun. Ayriyeten touchpad çalışıyor ama KDE ayarlarında gözükmüyor.
Nasıl bir işletim sistemi bu böyle?!
Sıkıntı değil hocam da Reboot'da ekran uzun bir süre siyah kalıp reboot ediyor ve startup süresi de çok uzun. Ayrıyeten touchpad çalışıyor ama KDE ayarlarında gözükmüyor.
Nasıl bir işletim sistemi bu böyle?
Ama sanırım ext4'ü adam gibi bağlayamazsa silerim diye düşünüyorum. Ext4 bağlanıyor ama bağlanan diskin home dizinine girmek istediğim zaman admin yetkisi istiyor. Sabır testi gibi maaşallah
Servisleri kapatıyordur diye tahmin ediyorum, ama niye siyah olduğunu ben de anlayamadım. Ben restart atarken ttyda logları görüyorum servislerin kapatılışını vesaire.
Ama sanırım ext4'ü adam gibi bağlayamazsa silerim diye düşünüyorum. Ext4 bağlanıyor ama bağlanan diskin Home dizinine girmek istediğim zaman admin yetkisi istiyor. Sabır testi gibi maaşallah.
Servisleri kapatıyordur diye tahmin ediyorum, ama niye siyah olduğunu ben de anlayamadım. Ben restart atarken ttyda logları görüyorum servislerin kapatılışını vesaire.