4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 28 Ocak 2022 #41 Huso112 dedi: Hocam sildim vallahi billahi sildim. Sinir krizi geçireceğim yoksa. Sıra OpenBSD'yi denemekte. Genişletmek için tıkla... Bunda sinir krizi geçiriyorsan OpenBSD'de bilgisayarı kırarsın benden söylemesi
Huso112 dedi: Hocam sildim vallahi billahi sildim. Sinir krizi geçireceğim yoksa. Sıra OpenBSD'yi denemekte. Genişletmek için tıkla... Bunda sinir krizi geçiriyorsan OpenBSD'de bilgisayarı kırarsın benden söylemesi
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2022 #42 Kreato dedi: Bunda sinir krizi geçiriyorsan OpenBSD'de bilgisayarı kırarsın benden söylemesi Genişletmek için tıkla... Deneyeceğiz ya hocam. Yoksa GhostBSD ya da DragonFlyBSD... Kreato dedi: Bunda sinir krizi geçiriyorsan Genişletmek için tıkla... Hocam kafayı yedim ya. Allah davul etmesin, ne ettiysem düzelmedi gavurun sistemi
Kreato dedi: Bunda sinir krizi geçiriyorsan OpenBSD'de bilgisayarı kırarsın benden söylemesi Genişletmek için tıkla... Deneyeceğiz ya hocam. Yoksa GhostBSD ya da DragonFlyBSD... Kreato dedi: Bunda sinir krizi geçiriyorsan Genişletmek için tıkla... Hocam kafayı yedim ya. Allah davul etmesin, ne ettiysem düzelmedi gavurun sistemi
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 28 Ocak 2022 #43 Huso112 dedi: Deneyeceğiz ya hocam. Yoksa ghostbsd ya da dragonflybsd... Genişletmek için tıkla... Ghostbsd'de çok farklı sonuç göreceğini sanmam, ama denemekte fayda var.
Huso112 dedi: Deneyeceğiz ya hocam. Yoksa ghostbsd ya da dragonflybsd... Genişletmek için tıkla... Ghostbsd'de çok farklı sonuç göreceğini sanmam, ama denemekte fayda var.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2022 #44 Kreato dedi: Ghostbsd'de çok farklı sonuç göreceğini sanmam, ama denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum FreeBSD tabanlı. OpenRC iken kullanıyordum ama onlar da SysV'a geçtiler
Kreato dedi: Ghostbsd'de çok farklı sonuç göreceğini sanmam, ama denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum FreeBSD tabanlı. OpenRC iken kullanıyordum ama onlar da SysV'a geçtiler
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 28 Ocak 2022 #45 Pencere yoneticisi bir programdir sadece, pencere yoneticisiyle olusturulmus bir masaustune ise DE denir.
Pencere yoneticisi bir programdir sadece, pencere yoneticisiyle olusturulmus bir masaustune ise DE denir.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2022 #46 gen2 dedi: Pencere yoneticisi bir programdir sadece, pencere yoneticisiyle olusturulmus bir masaustune ise DE denir. Genişletmek için tıkla... Hocam biz o konuları geçeli çok olduydu ama Ayriyeten typo yapmışım.
gen2 dedi: Pencere yoneticisi bir programdir sadece, pencere yoneticisiyle olusturulmus bir masaustune ise DE denir. Genişletmek için tıkla... Hocam biz o konuları geçeli çok olduydu ama Ayriyeten typo yapmışım.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 28 Ocak 2022 #47 Huso112 dedi: Biliyorum FreeBSD tabanlı. Openrc iken kullanıyordum ama onlar da Sysv'a geçtiler. Genişletmek için tıkla... GhostBSD ve FreeBSD SysV kullanmıyor bu arada, rcNG/FreeBSD RC kullanıyor. Umarım yanlışlarını doğrulamama kızmıyorsundur, bil diye diyorum sadece.
Huso112 dedi: Biliyorum FreeBSD tabanlı. Openrc iken kullanıyordum ama onlar da Sysv'a geçtiler. Genişletmek için tıkla... GhostBSD ve FreeBSD SysV kullanmıyor bu arada, rcNG/FreeBSD RC kullanıyor. Umarım yanlışlarını doğrulamama kızmıyorsundur, bil diye diyorum sadece.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2022 #48 Kreato dedi: GhostBSD ve FreeBSD SysV kullanmıyor bu arada, rcNG/FreeBSD RC kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ay aman işte neyse o Sıkıntı yok dostum
Kreato dedi: GhostBSD ve FreeBSD SysV kullanmıyor bu arada, rcNG/FreeBSD RC kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ay aman işte neyse o Sıkıntı yok dostum
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 28 Ocak 2022 #49 Huso112 dedi: Ay aman işte neyse o Sıkıntı yok dostum Genişletmek için tıkla... Bu da typo herhalde.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2022 #50 gen2 dedi: Bu da typo herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu cahillik işte @Kreato hocam, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış Mate ile (laglı olsa da) yola devam. Son düzenleme: 28 Ocak 2022
gen2 dedi: Bu da typo herhalde. Genişletmek için tıkla... Bu cahillik işte @Kreato hocam, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıymış Mate ile (laglı olsa da) yola devam.