W Windows Master Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 126 Makaleler 1 13 Ocak 2021 #1 Bugün @darksoulselami'de gördüm. Çok güzel duruyor. Nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #2 Ben FreeBSD tabanlı GhostBSD kullanıyorum . Sol altta FreeBSD diye geçiyor ama. FreeBSD saf halde kullanamazsın. Terminalden başka bir şey yok çünkü. Biraz zor ama kullanışı. @Dengesiz Kokarca @Kerem00 Ek olarak konu yanlış yere açılmış Artı 1 Eksi
Ben FreeBSD tabanlı GhostBSD kullanıyorum . Sol altta FreeBSD diye geçiyor ama. FreeBSD saf halde kullanamazsın. Terminalden başka bir şey yok çünkü. Biraz zor ama kullanışı. @Dengesiz Kokarca @Kerem00 Ek olarak konu yanlış yere açılmış
KS KS W Windows Master Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 126 Makaleler 1 13 Ocak 2021 #3 darksoulselami dedi: Ben FreeBSD tabanlı GhostBSD kullanıyorum . Genişletmek için tıkla... Yazdırmam için ISO dosyası verir misin? Live olarak kullanmak istiyorum. Artı 1 Eksi
darksoulselami dedi: Ben FreeBSD tabanlı GhostBSD kullanıyorum . Genişletmek için tıkla... Yazdırmam için ISO dosyası verir misin? Live olarak kullanmak istiyorum.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 Windows Master dedi: Yazdırmam için ISO dosyası verir misin? Live olarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Download GhostBSD | GhostBSD ghostbsd.org Resmi sitesi. Artı 1 Eksi
Windows Master dedi: Yazdırmam için ISO dosyası verir misin? Live olarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Download GhostBSD | GhostBSD ghostbsd.org Resmi sitesi.
KS KS W Windows Master Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 126 Makaleler 1 13 Ocak 2021 #5 darksoulselami dedi: Download GhostBSD | GhostBSD ghostbsd.org Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Live olarak deneyeceğim yazdırdıktan sonra. OS bölümünde havalı görünüyor. Artı 0 Eksi
darksoulselami dedi: Download GhostBSD | GhostBSD ghostbsd.org Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Live olarak deneyeceğim yazdırdıktan sonra. OS bölümünde havalı görünüyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #6 Windows Master dedi: Teşekkürler. Live olarak deneyeceğim yazdırdıktan sonra. OS bölümünde havalı görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ne demek Ama OS bölümünde duran logoya göre işletim sistemi seçen ilk kez görüyorum Artı 0 Eksi
Windows Master dedi: Teşekkürler. Live olarak deneyeceğim yazdırdıktan sonra. OS bölümünde havalı görünüyor. Genişletmek için tıkla... Ne demek Ama OS bölümünde duran logoya göre işletim sistemi seçen ilk kez görüyorum
KS KS W Windows Master Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 126 Makaleler 1 13 Ocak 2021 #7 darksoulselami dedi: Ne demek Ama OS bölümünde duran logoya göre işletim sistemi seçen ilk kez görüyorum Genişletmek için tıkla... Kırmızı kırmızı şekil duruyor. Artı -3 Eksi
darksoulselami dedi: Ne demek Ama OS bölümünde duran logoya göre işletim sistemi seçen ilk kez görüyorum Genişletmek için tıkla... Kırmızı kırmızı şekil duruyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #8 Windows Master dedi: Kırmızı kırmızı şekil duruyor. Genişletmek için tıkla... Bakalım bunu kullanınca da söyleyecek misin ? Neyse iyi çalışmalar. Sorun olursa yeni konu aç, beni etiketle. Artı 0 Eksi
Windows Master dedi: Kırmızı kırmızı şekil duruyor. Genişletmek için tıkla... Bakalım bunu kullanınca da söyleyecek misin ? Neyse iyi çalışmalar. Sorun olursa yeni konu aç, beni etiketle.
KS KS W Windows Master Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 126 Makaleler 1 13 Ocak 2021 #9 darksoulselami dedi: Bakalım bunu kullanınca da söyleyecek misin ? Neyse iyi çalışmalar. Sorun olursa yeni konu aç, beni etiketle. Genişletmek için tıkla... İnternet hızlı olduğu için inme hızlı oluyor. Şimdi yazdırıp deniyorum. Heyecanlıyım. Artı 0 Eksi
darksoulselami dedi: Bakalım bunu kullanınca da söyleyecek misin ? Neyse iyi çalışmalar. Sorun olursa yeni konu aç, beni etiketle. Genişletmek için tıkla... İnternet hızlı olduğu için inme hızlı oluyor. Şimdi yazdırıp deniyorum. Heyecanlıyım.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #10 Windows Master dedi: İnternet hızlı olduğu için inme hızlı oluyor. Şimdi yazdırıp deniyorum. Heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla... Neyse denemekten zarar gelmez . İyi BSD'ler . Artı 0 Eksi
Windows Master dedi: İnternet hızlı olduğu için inme hızlı oluyor. Şimdi yazdırıp deniyorum. Heyecanlıyım. Genişletmek için tıkla... Neyse denemekten zarar gelmez . İyi BSD'ler .