FreeBSD USB Yazdırma

KroSName55

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Beyler, ben pc'ye freebsd işletim sistemini kurmak istiyorum. 1 iso dosyasını yazdırmayı biliyorum, fakat freebsd 3 iso + 1 image dosyası var. Bunu nasıl yazdırabilirim ?

Yazdırma işlemini Windows üzerinden mi yapmak istiyorsunuz yoksa Linux üzerinden mi? Ayrıca daha önceden orta düzeyde bir Linux bilginiz var mı?

Yazdırma işlemini Windows üzerinden mi yapmak istiyorsunuz yoksa Linux üzerinden mi? Ayrıca daha önceden orta düzeyde bir Linux bilginiz var mı?
Mars fanatiği tam bir linux cevapçısısın sen olmasan kim yardım edecek. Neyse windows üzerinden kuruyorum az çok bilgim var.

Eheh, teşekkürler.

Eğer dilerseniz FreeBSD tabanlı OpenBSD'yi veya DesktopBSD'yi kullanabilirsiniz. FreeBSD'den fazla bir farkları olmasa bile en azından pek çok şey önünüze hazır sunulur ve bir Linux dağıtımı gibi paket yöneticisine sahiptirler. (İşin iyi tarafı tek iso dosyasına sahiptirler.) Ama ki illa FreeBSD kurmayı kendinize şart koymuşsanız işletim sistemi setupın bulunduğu isoyu USB'ye yazdırmak yeterlidir, diğer iso dosyaları tahminimce ekstradan gelen paketler içindir.

Şu proje usbye yazdırmak için oldukça yeterli sayılır.
chrysocome.net - dd for windows

Hangisi hocam ?

Dosya Ekleri

• 4.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 342
Emin değilim ama sanırım memstick etiketli olan sizin yazdırmanız gereken dosya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…