W Wiscozit Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri I7-12700H NVIDIA RTX 3050TI Laptop GPU 1 TB SSD NVMe 16 GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği (Vilnius University) 22 Aralık 2019 #1 Yakın zamanda TWS olarak adlandırdığımız kulaklık alacağım, bu iki model arasında kaldım. İkisi arasında 200-300 TL bir fiyat farkı var. Kararsız kaldım, hangisini almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yakın zamanda TWS olarak adlandırdığımız kulaklık alacağım, bu iki model arasında kaldım. İkisi arasında 200-300 TL bir fiyat farkı var. Kararsız kaldım, hangisini almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2019 #2 Bütçen kısıtlıysa FreeBuds Lite al. Bütçen varsa da FreeBuds Lite al. Pek bir şey fark etmez.
W Wiscozit Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri I7-12700H NVIDIA RTX 3050TI Laptop GPU 1 TB SSD NVMe 16 GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği (Vilnius University) 23 Aralık 2019 #3 HABAR dedi: Bütçen kısıtlıysa FreeBuds Lite al. Bütçen varsa da FreeBuds Lite al. Pek bir şey fark etmez. Genişletmek için tıkla... Peki ses kalitesi olarak değişir mi birde galaxy buds ın transparan özelliği var?
HABAR dedi: Bütçen kısıtlıysa FreeBuds Lite al. Bütçen varsa da FreeBuds Lite al. Pek bir şey fark etmez. Genişletmek için tıkla... Peki ses kalitesi olarak değişir mi birde galaxy buds ın transparan özelliği var?