answers.ea.com
answers.ea.com
Harikasınız. Çok teşekkürler. Ben de biraz araştırdıktan sonra oyunun kutulu versiyonunu satan birkaç yer buldum ama güvenli gözükmüyorlardı. Sanırım uzun bir süre daha bu oyunun hasretini çekeceğim.Orijinal versiyonunu; geliştiricisi olan IO Interactive ve oyunu yayınlayan şirket olan Electronic Arts, Origin üzerinde veya başka bir oyun indirme platformda sunmuyor. Fakat Amazon'un sayfasında Freedom Fighters (PC) adında Electronics Arts tarafından sunulan versiyonları bulunuyor. Bu versiyonları da Windows XP, Windows 98, Windows 2000 ve Windows Me platformlarında çalışabiliyor. Diğer platformlarda uyumluluk sorunu olacaktır. Ben sadece aşağıdaki bağlantıları buldum ama satın almadan önce bu konu hakkında iyice araştırma yapmanız gerekiyor.
Bunun dışında Electronics Arts, kendi yardım sayfalarında tam olarak bu sorunun cevabını da vermiyor.Freedom Fighters (PC): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Freedom Fighters (PC): Amazon.co.uk: PC & Video Gameswww.amazon.co.ukAmazon.com: Duplicate of B0000ARQMV -- ELECTRONIC ARTS Freedom Fighters - duplicate - Gamecube: Video Games
Amazon.com: Duplicate of B0000ARQMV -- ELECTRONIC ARTS Freedom Fighters - duplicate - Gamecube: Video Gameswww.amazon.com
Amazon dışında oyunun legal olarak dağıtıldığı bir yer bulunmuyor. Yapımcı ve yayıncı, oyunu desteklemeyi şu anda düşünmüyor. Bu yüzden bazı sitelerde abandonware (desteklenmeyen veya desteklenmesi düşünülmeyen eski yazılım/oyun) tarzında indirilme bağlantıları sunuluyor. Bu sitelerden indirseniz bile bilgisayarınızda uyumluluk sorunlarına yol açacaktır. Yani oyun yeni platformlarda çalışmayacaktır. Bunun yanı sıra legal bir şey yapmadıklarından dolayı indirme bağlantılarında istedikleri değişiklikleri yaparak güvenliğinizi tehdit edecek durumlarda da bulunabilirler.Category: EA Forums English | EA Forums
Welcome to EA Forums, where you can chat about games with other players, help each other out, share feedback, and report issues you’re having with EA games.answers.ea.com
Sonuç olarak, oyunu satın alıp oynamaya çalışşsanız bile işletim sisteminiz ile uyumluluk sorunları çıkacaktır. Legal olmayan yerlerden indirirseniz de bilgisayarınızda çalışmayacaktır ve üstüne üstlük sisteminizde güvenliğinizi tehdit edecek hareketlerde bulunabilme ihtimali olacaktır.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.