Ahmet Yasin Ünal Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı?
Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı?
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.958 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 9 Eylül 2022 #2 Alınır elbette.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Alınır lakin bilgisayarcıya gitmenize bile gerek yok, kurulumu çok basit.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... alınır hemde daha uyguna gelir. Ona internet üzerinden 20 tl ye de key alırsanız hem biraz daha ucuza pc alır aktifleştirmeyide yaparsınız.
Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... alınır hemde daha uyguna gelir. Ona internet üzerinden 20 tl ye de key alırsanız hem biraz daha ucuza pc alır aktifleştirmeyide yaparsınız.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 9 Eylül 2022 #5 Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır çoğu bilgisayar öyle. Ama video izleyip kendin yap bilgisayarcı crack kurar.
Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır çoğu bilgisayar öyle. Ama video izleyip kendin yap bilgisayarcı crack kurar.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 9 Eylül 2022 #6 Alınır, Windows 10 kurulu bilgisayarlar arasında fiyat farkı çok.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #7 Alinir fakat isletim sistemi yukleme isini bilgisayarciya vermenizi onermem, buyuk ihtimalle yasal olmayan yollardan lisanslayacak. Kendiniz yukleyebilirseniz daha iyi olur, elinizde en az 8 GB flash bellek var mi?
Alinir fakat isletim sistemi yukleme isini bilgisayarciya vermenizi onermem, buyuk ihtimalle yasal olmayan yollardan lisanslayacak. Kendiniz yukleyebilirseniz daha iyi olur, elinizde en az 8 GB flash bellek var mi?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Eylül 2022 #8 Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alınır arasında 1500 TL fark olabiliyor lisanslı olanlar ile. Windows kurup dijital lisans alırsın tamamdır. Daha bugün aynı şekilde bir PC geldi müşterimin halledip verdik.
Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tabii ki alınır arasında 1500 TL fark olabiliyor lisanslı olanlar ile. Windows kurup dijital lisans alırsın tamamdır. Daha bugün aynı şekilde bir PC geldi müşterimin halledip verdik.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Eylül 2022 #9 Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. kurulumu zor bir şey değil.
Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır. kurulumu zor bir şey değil.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #10 Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, mahalle bilgisayarcılarına gitmeyin, Windows kurmak 10 dakikanızı alır. Windows 11 kuracaksanız; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 kuracaksanız; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ahmet Yasin Ünal dedi: Bir bilgisayar beğendim ama FreeDOS bilgisayarcıda önce lisanssız Windows atıp sonradan lisanlı yapıyormuş sizce FreeDOS alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, mahalle bilgisayarcılarına gitmeyin, Windows kurmak 10 dakikanızı alır. Windows 11 kuracaksanız; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 10 kuracaksanız; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et