Freedos bilgisayar için yardım

Sodalayn

Hectopat
Daha fazla  
arkadaşlar birkaç gün sonra msi 'ın ge70 2pc-291xtr modelini alacağım freedos olarak.
ancak şimdilik orjinal win8 alamayacağım.
recep baltaşın freedos nedir kurulum videosuna baktım ama pek birşey anlamadım birde ben orjinal yükleyemeyeceğim için pek bir bilgim yok bu konularda,videoda ssd paylaştırma gibi şeyler geçti ama gerçekten hiçbirşey anlayamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Orjinal almayacaksan 30 günlük deneme sürümü var sonra ister lisans girmen gerekir. Öğrenci isen Dreamspeak ile lisans alabilirsin. Freedos işletim sistemi olmadan aldığın cihaz istediğin işletim sistemini kurarsın.

Orjinal almayacaksan 30 günlük deneme sürümü var sonra ister lisans girmen gerekir. Öğrenci isen Dreamspeak ile lisans alabilirsin. Freedos işletim sistemi olmadan aldığın cihaz istediğin işletim sistemini kurarsın.

hocam üni. öğrencisi değilim seneye inşallah,
30 gün deneme sürümünü win8 e nasıl yüklerim,
yükledikten sonra bir kodmu ne giriliyomuş aktif oluyomuş o orjinal gibi doğrumudur ?
birde şu ssd paylaştırmayı falan anlamadım c ler dler falan var win kurarken orda ne yapmam lazım anlamadım

Windows 8 kurulumu hakkında rehber var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da USB belleği hazırlama rehberi var.
UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal
Buradan da Windows 8.1 indirebilirsin.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Lise öğrencileri de oluyor. Sadece bunu kanıtlaman lazım. Öğrenci kimlik kartı , öğrenci belgesi alanlar oldu. Buradan ulaşabilirsin.
Microsoft DreamSpark

Son düzenleyen: Moderatör:
İllaki üniversite öğrencisi olmanıza gerek yok lise öğrencisi de alabiliyor.
Sadece bunu kanıtlamanız gerekli.

Dostum e-okul'dan e-karne fotoğrafını indirip atarsan o da kabul oluyor en kolay yolu o bir lise öğrencisi için sanırım.

şuan mezunum tekrar hazırlanıyorum öyle çok uğraş verici bir işse pek uğraşmak istemiyorum eğer indirip kodla aktif edip sorunsuz şekilde kullanabilirsem gerek yok bence.
forumda bir konuda gördüm kod girince bir şekilde windows aktifleşiyordu vs..

benim asıl anlamadıgım bir ekran geliyor c-d şeylerini belirliyoruz ssd paylaştırma falan filan widows kurarken orda ne yapmam lazım

Lisansı oradan alacaksınız. Lisansı aldıktan sonra etkinleştirme yapacaksınız. Yapmaz iseniz illegal kullanmak zorunda kalırsınız.

nasıl alcam şimdi bunu

Lisansı oradan alacaksınız. Lisansı aldıktan sonra etkinleştirme yapacaksınız. Yapmaz iseniz illegal kullanmak zorunda kalırsınız.
Hocam nası alcam bunu şimdi siteye baktım anlamadım ama
Birde aldıktan sonra keyi win8 i indirip keyi giricem olay tamam olcak dimi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı