xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 28 Eylül 2024 #11 Creazymental dedi: Hocam girdiğim ekran Baya garip bi ekran resim atamıyorum yüklenmiyor siteye internette izlediğim videolardaki gibi bir ekran yok karşımda Genişletmek için tıkla... Bilemedim, bu şekilde de yardım edemem maalesef.
Creazymental dedi: Hocam girdiğim ekran Baya garip bi ekran resim atamıyorum yüklenmiyor siteye internette izlediğim videolardaki gibi bir ekran yok karşımda Genişletmek için tıkla... Bilemedim, bu şekilde de yardım edemem maalesef.
C Creazymental Femtopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #12 xblast16 dedi: Bilemedim, bu şekilde de yardım edemem maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğim yer Asus UEFİ BIOS Utility kısmı burdan USB ye nasıl gireceğimi bulmam lazım araştırıcam zaman ayırıp yardım ettiğin için teşekkürler
xblast16 dedi: Bilemedim, bu şekilde de yardım edemem maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğim yer Asus UEFİ BIOS Utility kısmı burdan USB ye nasıl gireceğimi bulmam lazım araştırıcam zaman ayırıp yardım ettiğin için teşekkürler