FreeDOS bilgisayara nasıl Windows kurulur?

ege20

Decipat
Daha fazla  
FreeDOS bilgisayar alacağım ama kmplayer kurmak istemiyorum ne yapmalıyım? Bir yerde Flash'a Windows yüklenebiliyor diye duymuştum. Şu anda kmplayer bilgisayarımda var ama kod ile orijinal Windows almıştım, böylece kmplayersız Windows kurabilir miyim? Windows 10 kullanıyorum sonra bunu W11'e yükseltebilir miyim?

Aga git bilgisayarcıya veya tanıdığın PC olana flash Windows atsın 10 veya 11 sende tak flashı PC'ye BIOS'a gir genelde del F11 tuşu oluyor bios flashı şeç sonra F10'de kaydet BIOS ayarını Windows kurulum ekranı gelecektir.

FreeDOS bilgisayar alacağım ama kmplayer kurmak istemiyorum ne yapmalıyım? Bir yerde Flash'a Windows yüklenebiliyor diye duymuştum. Şu anda kmplayer bilgisayarımda var ama kod ile orijinal Windows almıştım, böylece kmplayersız Windows kurabilir miyim? Windows 10 kullanıyorum sonra bunu W11'e yükseltebilir miyim?
Öncelikle iyi sosyaller. Evet, freedos bilgisayarınıza kmplayer kullanmadan Windows 10 kurabilirsiniz ve kurulum sonrasında Windows 11'e yükseltebilirsinuz. Size lazım olan ise bir flaş bellek ve bir laptoptur. Şu videodaki adımları izleyiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not:
Depolama sürücüsü ön yüklemeli olmadığı takdirde, sürücüyü kendiniz yüklemek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum yaşanır ise şu videodaki adımları izleyiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı