koyuncu Centipat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 22 8 Haziran 2020 #11 xearhtain dedi: İnternette 20 - 30 ₺ ye satılmasının sebebi size verilen key örneğin 10.000 aktivasyon yapabiliyor. Microsoft şirketlere satıyor. 1000₺'lik key ile hiç bir farkı yok. İsterseniz PM yolu ile size 1 adet Win 10 pro Key verebilirim, ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz ise neden olasın ancak nerden atmayı düşünüyorsunuz ?
xearhtain dedi: İnternette 20 - 30 ₺ ye satılmasının sebebi size verilen key örneğin 10.000 aktivasyon yapabiliyor. Microsoft şirketlere satıyor. 1000₺'lik key ile hiç bir farkı yok. İsterseniz PM yolu ile size 1 adet Win 10 pro Key verebilirim, ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz ise neden olasın ancak nerden atmayı düşünüyorsunuz ?
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 8 Haziran 2020 #12 koyuncu dedi: Ücretsiz ise neden olasın ancak nerden atmayı düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... İmzamda bulunan telegram adresimden ulaşırsınız. Hediyem olsun
koyuncu dedi: Ücretsiz ise neden olasın ancak nerden atmayı düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... İmzamda bulunan telegram adresimden ulaşırsınız. Hediyem olsun
koyuncu Centipat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 22 8 Haziran 2020 #13 xearhtain dedi: İmzamda bulunan telegram adresimden ulaşırsınız. Hediyem olsun Genişletmek için tıkla... Mesaj attım geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler tekrardan
xearhtain dedi: İmzamda bulunan telegram adresimden ulaşırsınız. Hediyem olsun Genişletmek için tıkla... Mesaj attım geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler tekrardan
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 8 Haziran 2020 #14 koyuncu dedi: Mesaj attım geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler tekrardan Genişletmek için tıkla... Yolladım
koyuncu dedi: Mesaj attım geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkürler tekrardan Genişletmek için tıkla... Yolladım