Mehmet Çağatay Aksu Hectopat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2016 #1 Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde internetten MSI GE62 bilgisayar aldım, Freedos olarak geldi şimdi ben Windows 10 yüklemek için Windows 10 DVD'sini mi almam lazım ?
Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde internetten MSI GE62 bilgisayar aldım, Freedos olarak geldi şimdi ben Windows 10 yüklemek için Windows 10 DVD'sini mi almam lazım ?
Alcatraz78 Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 35 Makaleler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 22 Mart 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 22 Mart 2016 #3 Orijinal bir şekilde yüklemiş oluyorsun. Lisans satın almanız yeterli. Kinguin gibi sitelerden 60-70 TL'ye bulmak mümkün.
Orijinal bir şekilde yüklemiş oluyorsun. Lisans satın almanız yeterli. Kinguin gibi sitelerden 60-70 TL'ye bulmak mümkün.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2016 #4 Başka bilgisayardan Windows 10 kurulum USB'si oluşturabilirsiniz.