L LongLiveOttoman Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Merhaba. Ben FreeDOS işletim sistemli bilgisayara Windows 10 kurmak istiyorum. Bunu serial keysiz yaparsam Windows 10 bilgisayarımda kalıcı olarak kalır mı? Sorum bu. Şimdiden cevap verecek arkadaşlara müteşekkirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Merhaba. Ben FreeDOS işletim sistemli bilgisayara Windows 10 kurmak istiyorum. Bunu serial keysiz yaparsam Windows 10 bilgisayarımda kalıcı olarak kalır mı? Sorum bu. Şimdiden cevap verecek arkadaşlara müteşekkirim.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #2 Evet, sadece belli bir sure sonra sizden surekli urun enkinlestirme anahtari isteyecektir.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.624 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Haziran 2021 #3 Evet kalır, deneme sürümü olarak sonsuza kadar kullanabilirsiniz.
Mr.Efe Picopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 165 Çözümler 6 4 Haziran 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır.
UnknownUser001 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #5 Bildiğim kadarıyla serial key sadece Windows'u etkinleştiriyor. Ama etkinleştirmeden de kullanman mümkün.
Bildiğim kadarıyla serial key sadece Windows'u etkinleştiriyor. Ama etkinleştirmeden de kullanman mümkün.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 4 Haziran 2021 #6 Kurabilirsiniz. Ürün anahtarı alıp etkinleştirirseniz sonsuza kadar kullanırsınız.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 4 Haziran 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LongLiveOttoman Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #8 Mr.Efe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet zaten benim bilgisayarda acer. Bu videoyu izledim fakat emin olamadım sınırsız mı diye. Tekin Alakuş dedi: Evet kalır, deneme sürümü olarak sonsuza kadar kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. delikarga dedi: Kurabilirsiniz. Ürün anahtarı alıp etkinleştirirseniz sonsuza kadar kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı olmadan sonsuza kadar olmuyor mu?
Mr.Efe dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video size yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet zaten benim bilgisayarda acer. Bu videoyu izledim fakat emin olamadım sınırsız mı diye. Tekin Alakuş dedi: Evet kalır, deneme sürümü olarak sonsuza kadar kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. delikarga dedi: Kurabilirsiniz. Ürün anahtarı alıp etkinleştirirseniz sonsuza kadar kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı olmadan sonsuza kadar olmuyor mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.624 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Haziran 2021 #9 LongLiveOttoman dedi: Evet zaten benim bilgisayarda acer. Bu videoyu izledim fakat emin olamadım sınırsız mı diye. Teşekkür ederim. Ürün anahtarı olmadan sonsuza kadar olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanabilirsiniz, ben 8 aydır öyle kullanıyorum.
LongLiveOttoman dedi: Evet zaten benim bilgisayarda acer. Bu videoyu izledim fakat emin olamadım sınırsız mı diye. Teşekkür ederim. Ürün anahtarı olmadan sonsuza kadar olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kullanabilirsiniz, ben 8 aydır öyle kullanıyorum.
L LongLiveOttoman Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #10 Tekin Alakuş dedi: Deneme sürümü kullanabilirsiniz, ben 8 aydır öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Tekin Alakuş dedi: Deneme sürümü kullanabilirsiniz, ben 8 aydır öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.