FreeDOS bilgisayara Windows 10 yüklenirken tekrarlanma sorunu

Xlazy1

Hectopat
Merhaba 16 GB flashıma Windows 10 kurup FreeDOS olan ablamın bilgisayarına, format atıp yüklemeye çalıştım. Açılan Windows 10 yükleme ekranında bütün diskleri silip tek diske Windows 10'u kur dedim ve ileriye bastım -her laptopa yaptığım gibi- lakin daha sonra tekrar en başa şimdi yükle ekranına geri attı, ne yapmam gerekir?

Merhaba 16 GB flashıma Windows 10 kurup FreeDOS olan ablamın bilgisayarına, format atıp yüklemeye çalıştım. Açılan Windows 10 yükleme ekranında bütün diskleri silip tek diske Windows 10'u kur dedim ve ileriye bastım -her laptopa yaptığım gibi- lakin daha sonra tekrar en başa şimdi yükle ekranına geri attı, ne yapmam gerekir?

USB belleği çıkarın sorun düzelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaçıncı dakikada çıkarmak gerekir?

Hani geri sayıyor ya 10'dan siyah ekran geldiği anda çıkarılmalı.

USB belleği çıkarın sorun düzelir.

Flaşı çıkarman gerekir :D

Hani geri sayıyor ya 10'dan siyah ekran geldiği anda çıkarılmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaçıncı dakikada çıkarmak gerekir?

Ulan ya :D teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı