Çangee Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #1 FreeDOS bilgisayarima Windows 10 kurmak istiyorum ama Rufus programi olmadan USB'ye attim wibdowsu olur mu oyle bir sıkıntı çıkar mı?
FreeDOS bilgisayarima Windows 10 kurmak istiyorum ama Rufus programi olmadan USB'ye attim wibdowsu olur mu oyle bir sıkıntı çıkar mı?
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Windows 10 ISO dosyasını USB'ye yazmanız gerekiyor kopyalarsanız olmaz.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 16 Mayıs 2023 #3 İnstallerdan direkt yapabilirsiniz.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #4 Olmaz, rufus w10 yazılımını diske biçimlendiriyor yani kullanman gerekli. Direkt diske kopyalayarak yapamazsın.
Olmaz, rufus w10 yazılımını diske biçimlendiriyor yani kullanman gerekli. Direkt diske kopyalayarak yapamazsın.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #5 Windows'un kendi aracını kullanarak iso'yu usb ye yazdırabilirsiniz. Rufus kullanmadan bu şekilde pratik yoldan yazdırılabilir.
Windows'un kendi aracını kullanarak iso'yu usb ye yazdırabilirsiniz. Rufus kullanmadan bu şekilde pratik yoldan yazdırılabilir.
Çangee Centipat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #6 byexe dedi: Windows'un kendi aracını kullanarak ISO'yu USB'ye yazdırabilirsiniz. Rufus kullanmadan bu şekilde pratik yoldan yazdırılabilir. Genişletmek için tıkla... Bende oyle yaptim ama niye herkes Rufus kullanıyor anlamadim o yuzden yazdim.
byexe dedi: Windows'un kendi aracını kullanarak ISO'yu USB'ye yazdırabilirsiniz. Rufus kullanmadan bu şekilde pratik yoldan yazdırılabilir. Genişletmek için tıkla... Bende oyle yaptim ama niye herkes Rufus kullanıyor anlamadim o yuzden yazdim.
byexe Nanopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 797 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #7 Çangee dedi: Bende oyle yaptim ama niye herkes Rufus kullanıyor anlamadim o yuzden yazdim. Genişletmek için tıkla... Rufus da aynı mantıkla çalışıyor. Eskiden windows'un kendi aracı yoktu diye biliyorum. Muhtemelen çoğu kişi eski alışkanlıklarını sürdürüyor.
Çangee dedi: Bende oyle yaptim ama niye herkes Rufus kullanıyor anlamadim o yuzden yazdim. Genişletmek için tıkla... Rufus da aynı mantıkla çalışıyor. Eskiden windows'un kendi aracı yoktu diye biliyorum. Muhtemelen çoğu kişi eski alışkanlıklarını sürdürüyor.