FreeDOS bilgisayara Windows kurarker Rufus gerekli mi?

FlayZ

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Vatan'dan yeni bir PC toplamayı düşünüyorum. Bana verilen masaüstü PC'nin işletim sistemi olmadığını söylediler ve FreeDOS ile alakalı hiçbir şeyde söylemediler. Ben de biraz araştırdım ve W11 ISO'yu indirip Rufus kullanmadan diğer bilgisayarımda açabileceğimi öğrendim. Bu doğru mu yoksa Rufus her türlü gerekli mi ve herhangi bir problem çıkar mı? Orijinal Windows olarak geçiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Vatan'dan yeni bir PC toplamayı düşünüyorum. Bana verilen masaüstü PC'nin işletim sistemi olmadığını söylediler ve FreeDOS ile alakalı hiçbir şeyde söylemediler. Ben de biraz araştırdım ve W11 ISO'yu indirip Rufus kullanmadan diğer bilgisayarımda açabileceğimi öğrendim. Bu doğru mu yoksa Rufus her türlü gerekli mi ve herhangi bir problem çıkar mı? Orijinal Windows olarak geçiyor mu?

Rufus'a gerek yok Windows 11 Media tool ile USB'ye yazabilirsin oturum açma ekrani gelince Shift ve F10a basın CMD'ye start ms-cxh: Localonly yazın yerel hesap ile kurulum yaparsınız.

Rufus kullanırsanız çevrimdışı hesap kurulumu tarih ve saat bölgesi gibi gibi ayarları ISO'yu yazdırmadan önce halihazırda ayarlı şekilde yükleyebilirsiniz. Ama zaten Microsoft hesabıyla gireceğim kalan ayarları kendim hallederim derseniz kurulum USB'sini hazılama işini Windows'un kendi Media Creation Tool aracı sizin yerinize halleder.

Rufus'a gerek yok Windows 11 Media tool ile USB'ye yazabilirsin oturum açma ekrani gelince Shift ve F10a basın CMD'ye start ms-cxh: Localonly yazın yerel hesap ile kurulum yaparsınız.
Yerel hesaba gerek yok oobe/bypassnro yapıp cevrimdisi hesap ile kendi hesabini olustursun internet fisi cekili olsun birde windowsu kurana kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı