Freedos bilgisayarda Reboot Sorunu

Okan1986

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Ben freedos bir bilgisayar aldım. Windows kurmadan önce, HDD yerine SSDyi, optik sürücü yerine de HDDyi taktırdım bilgisayarcıya. Ve söyledim; boot ekranı SSD görsün diye (direkt windowsa geçmesi için). Ayarladılar. Sonra ben Windows yükledim SSDye. Driverları, herşeyi falan kurdum. Windows kuruldu bitti herşey.

Ama sorun şu; yeniden başlattığımda sorun yok windowsa geçiyor ama eğer bilgisayarı kapatır ve tekrar açarsam "Reboot and Select proper Boot device or insert Boot media in selected boot device and press a key" hatası alıyorum. Şimdi önemli nokta şurası; Bu hatayı aldıktan sonra kapatıp tekrar açıyorum ve BİOSa giriyorum. Hiçbir şeye dokunmadan kaydet çık diyorum (bootda da SSD görünüyor sadece). kaydet çık dedikten sonra bu sefer windowsa geliyor.

Bu sorun nedendir? Ben her seferinde boot ekranına gir çık mı yapacağım windowsa gelmek için. Bir yolu olmalı. Direkt neden görmüyor da boota girip çıkınca görüyor.

Yardım bekliyorum sizden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı