2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 5 Temmuz 2023 #31 arandur dedi: Küçümsemiyorum dedim daha ne uzatıyorsun. Kendisi için kolaylık olur diye dedim. Sıkıntınız nedir? Genişletmek için tıkla... Belli ki sinirlisin, sakin olduktan sonra konuşabiliriz. Ya da konuşmayız.
arandur dedi: Küçümsemiyorum dedim daha ne uzatıyorsun. Kendisi için kolaylık olur diye dedim. Sıkıntınız nedir? Genişletmek için tıkla... Belli ki sinirlisin, sakin olduktan sonra konuşabiliriz. Ya da konuşmayız.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #32 246675 dedi: Belli ki sinirlisin, sakin olduktan sonra konuşabiliriz. Ya da konuşmayız. Genişletmek için tıkla... İnsanların söylediğinin tersini iddia eden kişiler sinir bozuyor evet. Konuşacak bir şey yok. Gülmüşsünüz bir de. Sizi gözümün ardına koyuyorum. Yardım almasını öneriyorum arkadaşa.
246675 dedi: Belli ki sinirlisin, sakin olduktan sonra konuşabiliriz. Ya da konuşmayız. Genişletmek için tıkla... İnsanların söylediğinin tersini iddia eden kişiler sinir bozuyor evet. Konuşacak bir şey yok. Gülmüşsünüz bir de. Sizi gözümün ardına koyuyorum. Yardım almasını öneriyorum arkadaşa.