FreeDOS bilgisayarda Windows key almak zorunlu mu?

enesccr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben ASUS ROG STRIX G16 (2025) aldım ve bilgisayarda Windows kurulu değil. Şimdi YouTube'dan videolar izledim. Aklıma takılan sorular var. Osman şaşmaz isimli birinden izlediğimde ise aynı şekilde Windows kurulumu yapıyor ama sonrasında bir siteden Windows key gibi bir şey alıyor. Onu almak zorunda mıyım? Tam olarak anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değilsiniz.
Bu aracı kullanıp etkinleştirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktivatör kullanmak istemiyorsanız makul fiyata OEM lisans satan siteler var. Alıp kullanabilirsiniz. 150TL civarı.

Alma zorunluluğun yok ama, çok bir fiyatı yok 150-200 arası lisans alabilirsin.

Bu aracı önerdiğim için ceza almıştım ama Microsoft'un korsan diye tanımladığı korsan keyi önerenler almamıştı. Ben de bu aracı öneriyorum. Boşuna korsan Key'e para vermeye gerek yok. Bu araçta Hwidgen seçeneği ile yaparsınız KMSPICO gibi zararlı değil.

Başkaları forumda konu vb. açmış ben de o yüzden paylaştım.

Bilgisayara Windows kurmanız da bir zorunluluk değil bir açıdan. Zaten Windows deneme sürümünde anahtar kullanmadan da gayet çalışıyor. Etkinleştirmenize bile gerek yok açıkçası.
Gerçekten mi? 1 ay deneme sürümü bittikten sonra ne olacak peki?

@enesccr ben bitirince yine çalışmaya devam ediyordu açıkçası. En azından Windows 10 da durum buydu. Ayrıca deneme süresini yenileme komutları var, bunları da deneyebilirsiniz. Sonuçta yasak değil?

Açıkçası tam anlayamıyorum bu konuları o yüzden keşke birisi bana doğrudan yardım edebilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…