J JuseLL Decapat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 5 7 Ocak 2019 #1 Bilgisayar toplayacağım ama bilgisayar için ayrı olarak 700-800 liralık işletim sistemi almama gerek var mı bilmiyorum.
Bilgisayar toplayacağım ama bilgisayar için ayrı olarak 700-800 liralık işletim sistemi almama gerek var mı bilmiyorum.
RedSea Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #2 Anakarta gömülü olan OEM keylerden alabilirsiniz. Fiyatı 50TL
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Ocak 2019 #3 Windows 10 Pro dijital lisansları 30 liraya satılıyor. Ben buradaki linkten satın aldım. Sorunsuz şekilde çalışıyor.
Windows 10 Pro dijital lisansları 30 liraya satılıyor. Ben buradaki linkten satın aldım. Sorunsuz şekilde çalışıyor.
J JuseLL Decapat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 5 10 Ocak 2019 #4 Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Windows 10 Pro dijital lisansları 30 liraya satılıyor. Ben buradaki linkten satın aldım. Sorunsuz şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yani kutulu işletim sistemine 800 tl vermeme gerek yok mu
Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Windows 10 Pro dijital lisansları 30 liraya satılıyor. Ben buradaki linkten satın aldım. Sorunsuz şekilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yani kutulu işletim sistemine 800 tl vermeme gerek yok mu
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 10 Ocak 2019 #5 JuseLL dedi: Yani kutulu işletim sistemine 800 tl vermeme gerek yok mu Genişletmek için tıkla... Tabi ki gerek yok. Hatta Youtube'daki PC Hocası kanalı da doğruladı. O videoyu izleyerek kafanızdaki sorunları da giderebilirsiniz.
JuseLL dedi: Yani kutulu işletim sistemine 800 tl vermeme gerek yok mu Genişletmek için tıkla... Tabi ki gerek yok. Hatta Youtube'daki PC Hocası kanalı da doğruladı. O videoyu izleyerek kafanızdaki sorunları da giderebilirsiniz.
J JuseLL Decapat Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 5 11 Ocak 2019 #6 Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Tabi ki gerek yok. Hatta Youtube'daki PC Hocası kanalı da doğruladı. O videoyu izleyerek kafanızdaki sorunları da giderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Videonun linkini paylaşabilir misiniz
Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Tabi ki gerek yok. Hatta Youtube'daki PC Hocası kanalı da doğruladı. O videoyu izleyerek kafanızdaki sorunları da giderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Videonun linkini paylaşabilir misiniz
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.919 Çözümler 62 11 Ocak 2019 #7 JuseLL dedi: Videonun bağlantısını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JuseLL dedi: Videonun bağlantısını paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et