FreeDOS Gaming laptopa Windows 11 kurulmuyor

Bilgisayarınızı onarın>komut istemi sonra sırasıyla diskpart> list disk> select disk 0 ya da hangisine kurmak istiyorsan>clean>convert gpt yaz sonra format işlemine devam et. Diskteki verilerin var ise kaybolur.

Son düzenleme:

Bunu convert GPT'den sonra clean yazdık USB'nın diski sildi aw

Bunu convert GPT'den sonra clean yazdık USB'nın diski sildi aw
dikkat edin hocam diski seçerken ben de bir kere kendi fotoğraflarım olan diski silmiştim ama bu sırayla doğru diski seçince çözülüyor diye biliyorum. Bir de zaten freedos gelen gaming laptop'ın baştan gpt olması gerekmez mi onu da çözemedim

işte hıcbır fıkrım yok ne yapcam

İşte hiçbir fıkrım yok ne yapacağım.

Herhalde format USB'si silindi doğru anladıysam bilgisayardan CMD'yi yönetici olarak aç, diskpart>list disk>x usb yi temsil eden numara olmak üzere select disk x>clean> create partition primary>format fs = fat32 quick (usb disk boyutu 32gb üstünde ise format fs=ntfs quick) >assign>exit yazarsan yeniden oluşur sonra tekrar hazırlaman lazım. Hazırlayıp kuracağın bilgisayarda tekrar kurulum ekranına geldiğinde bilgisayarınızı onarını seçip komut isteminden convert GPT yaparsın. Ancak kuracağın SSD diski seçmen lazım ki yine USB silinmesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlatan bir video da bıraktım.

Son düzenleme:

Teşekkür ederım cok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…