QervaX41 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #11 @AhmetDmrc usta bir bir bakarmısn @AhmetDmrc bı bakarmısn Son düzenleme: 30 Nisan 2025
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 30 Nisan 2025 #12 QervaX41 dedi: @AhmetDmrc usta bir bir bakarmısn @AhmetDmrc bir bakarmısn Genişletmek için tıkla... Baktım
QervaX41 dedi: @AhmetDmrc usta bir bir bakarmısn @AhmetDmrc bir bakarmısn Genişletmek için tıkla... Baktım
QervaX41 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #13 AhmetDmrc dedi: Baktım Genişletmek için tıkla... şimdi yine aynı hatayı verıyor neapcaz
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 30 Nisan 2025 #14 QervaX41 dedi: şimdi yine aynı hatayı verıyor neapcaz Genişletmek için tıkla... Seçtiğin disk gpt değil hatasıysa yukarıda yazmıştım onu yap bilgisayarınızı onarından komut istemini açacaksın.
QervaX41 dedi: şimdi yine aynı hatayı verıyor neapcaz Genişletmek için tıkla... Seçtiğin disk gpt değil hatasıysa yukarıda yazmıştım onu yap bilgisayarınızı onarından komut istemini açacaksın.
QervaX41 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #15 deıgını yapınc ıcındekıler yıne gıdecekmı
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 30 Nisan 2025 #16 QervaX41 dedi: deıgını yapınc ıcındekıler yıne gıdecekmı Genişletmek için tıkla... Zaten yapmasan da gidecek seçtiğin disk temiz kurulumun olayı o. Ama evet böyle de gidecek.
QervaX41 dedi: deıgını yapınc ıcındekıler yıne gıdecekmı Genişletmek için tıkla... Zaten yapmasan da gidecek seçtiğin disk temiz kurulumun olayı o. Ama evet böyle de gidecek.
QervaX41 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #17 cmdye yazacagımız komutları sırasyla atarmısın
AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 30 Nisan 2025 #18 AhmetDmrc dedi: Bilgisayarınızı onarın>komut istemi sonra sırasıyla diskpart> list disk> select disk 0 ya da hangisine kurmak istiyorsan>clean>convert GPT yaz sonra format işlemine devam et. Diskteki verilerin var ise kaybolur. Genişletmek için tıkla... Bunu yaz select disk kısmına dikkat et yine USB'yi silme.
AhmetDmrc dedi: Bilgisayarınızı onarın>komut istemi sonra sırasıyla diskpart> list disk> select disk 0 ya da hangisine kurmak istiyorsan>clean>convert GPT yaz sonra format işlemine devam et. Diskteki verilerin var ise kaybolur. Genişletmek için tıkla... Bunu yaz select disk kısmına dikkat et yine USB'yi silme.
QervaX41 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #19 AhmetDmrc dedi: Bunu yaz select disk kısmına dikkat et yine USB'yi silme. Genişletmek için tıkla... yok usta olmuyo AhmetDmrc dedi: Bunu yaz select disk kısmına dikkat et yine USB'yi silme. Genişletmek için tıkla... bişey değişmedi aynı hatayı verdi
AhmetDmrc dedi: Bunu yaz select disk kısmına dikkat et yine USB'yi silme. Genişletmek için tıkla... yok usta olmuyo AhmetDmrc dedi: Bunu yaz select disk kısmına dikkat et yine USB'yi silme. Genişletmek için tıkla... bişey değişmedi aynı hatayı verdi