arifemre10 Zeptopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 FreeDOS Excalibur G870 aldım ancak kurulum yapmayı bilmiyorum. Please select boot device menüsünde kalıyor entere basıyorum yine aynı.
FreeDOS Excalibur G870 aldım ancak kurulum yapmayı bilmiyorum. Please select boot device menüsünde kalıyor entere basıyorum yine aynı.
Shâdexd Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 USB'nin içine Windows kurup takın boot menuden seçin artık hazır.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.899 Makaleler 9 Çözümler 1.035 20 Nisan 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 20 Nisan 2024 #4 FreeDOS Bilgisayara Windows Nasıl Kurulur? Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak www.technopat.net
FreeDOS Bilgisayara Windows Nasıl Kurulur? Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak www.technopat.net