P Portoroma Zeptopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merhaba, FreeDOS işletim sistemi günlük ihtiyaçları karşılama açısından yeterli midir yoksa başka işletim sistemi kurmak gerekli midir? Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Merhaba, FreeDOS işletim sistemi günlük ihtiyaçları karşılama açısından yeterli midir yoksa başka işletim sistemi kurmak gerekli midir? Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 LLM arkadaşımız böyle dedi:
P Portoroma Zeptopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 MS-DOS biraz daha geniş çerçevede o zaman, bütün isletim sistemlerinin temeli komutlara dayaniyor. O yüzden merak ettim, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
MS-DOS biraz daha geniş çerçevede o zaman, bütün isletim sistemlerinin temeli komutlara dayaniyor. O yüzden merak ettim, teşekkürler.