Caner tamer Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 9 4 Nisan 2020 #1 Ben USB'ye UEFI Windows 10 yaptım ama HP laptopumda ne yaptıysam format atamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Ben USB'ye UEFI Windows 10 yaptım ama HP laptopumda ne yaptıysam format atamadım. Yardımcı olur musunuz?
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 4 Nisan 2020 #21 Caner tamer dedi: Silme işlemi yapamadım yanlışlıkla USB'yi silmişim yardımcı olur musun? Birazdan fotoğraf atacağım buraya. M. Rica etsem bana yardımcı olur musun Windows 10 yükleme kısmında diske yükleyemiyorum ne yapmam lazım MPT gibi bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Bu bölüm GPT biçiminde hatası vermiştir. DİSK' i MBR' a convert etmeniz lazım yapmanız gerekenleri yazıyorum. Shift+F10 basıyorsunuz komut ekranı açılıyor. Kod:Panoya kopyala diskpart list disk sel disk 1 (1 numarası HDD'nin numarasını gösterir sizde hangi sayı yazıyorsa onu yazacaksınız.) clean convert mbr Sonrasında komut ekranını kapatın ve sol yukarıda bulunan geri tuşuna basıp tekrar ileri diyerek kurulum ekranına gelip kurulumu başlatın. Artı 0 Eksi
Caner tamer dedi: Silme işlemi yapamadım yanlışlıkla USB'yi silmişim yardımcı olur musun? Birazdan fotoğraf atacağım buraya. M. Rica etsem bana yardımcı olur musun Windows 10 yükleme kısmında diske yükleyemiyorum ne yapmam lazım MPT gibi bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Bu bölüm GPT biçiminde hatası vermiştir. DİSK' i MBR' a convert etmeniz lazım yapmanız gerekenleri yazıyorum. Shift+F10 basıyorsunuz komut ekranı açılıyor. Kod:Panoya kopyala diskpart list disk sel disk 1 (1 numarası HDD'nin numarasını gösterir sizde hangi sayı yazıyorsa onu yazacaksınız.) clean convert mbr Sonrasında komut ekranını kapatın ve sol yukarıda bulunan geri tuşuna basıp tekrar ileri diyerek kurulum ekranına gelip kurulumu başlatın.