FreeDOS Kurulumu: İlk başlangıç

Rocket00

Yoctopat
İyi günler dilerim. Strix G16 4050 ekran kartlı modelini satın aldım. FreeDOS olarak kurulum yapacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk defa FreeDOS bir bilgisayara kurulum yapacağım. Bu videodaki gibi kurulum bu cihaz için uygun mudur, ekstra yapılması gereken bir şey var mı?

Benim farkettiğim GeForce Experience'ın ekstra olarak videoda olmayıp kuracak olmam.
Bunun dışında Asus'un sitesine girip garantiyi onaylatmam gerekiyor mu? Bunu nasıl yapacağım?
Asus'un fan ayarları için; turbo, sessiz mod... Gibi modları ve oyunlar için mod değişikliği yapılan indirmem gerek uygulama var mı?
Sizlerin de eklemek istediği bir şey var mı benim unuttuğum?
Yardımcı olursanız çok sevinirim ilk sistemi kendim kuracağım.

Windows kurulum USB hazırladıktan sonra laptop modelinin destek sayfasına gir IRST sürücüsünü indir, bu yüklü olmazsa SSD çalışmaz. Sonra wireless LAN kablosuz ağ sürücüsünü de indir. Bu ikisini windows kurulum USBsinin içine at. Eğer kurulum sırasında SSD görmezse IRST'i kuracaksın zaten uyarı verir sürücü gerekiyor diye. Kurulum bittikten sonra ağ sürücüsünü kurup laptop supporttan bütün sürücüleri kendin indirip kur. Windowsun buldukları her zaman güncel ve tam uyumlu olmayabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı